ההדרים 7, גני תקווה​, יש מעלית וחניה.

לתיאום שיחת היכרות

פתיחת עסק

חושבים לפתוח עסק? פתיחת עסק אינה משימה קלה, המאמר הבא יספק לכם כמה מהשיקולים החשובים ביותר לפתיחת עסק, כמו גם המלצות כיצד להתחיל כדי לוודא שעושים נכון את הקמת העסק. הטיפים הבאים יעזרו לכם להתחיל במסע שלכם, בחלום של פתיחת עסק עצמאי. הדבר הראשון שכדאי לעשות הוא לקבוע איזה סוג עסק רוצים לפתוח: אפשר לבחור בזיכיון או חברה עצמאית, פתיחת עוסק פטור או עוסק מורשה, פתיחת עסק קטן או בינוני או אולי הקמת חברה. יש הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון כשפותחים עסק חדש. צריך למצוא נישה, ליצור מוצר או שירות, לבנות תוכנית עסקית לפתיחת עסק, לגייס אשראי לעסק, להקים את העסק, להשיג לקוחות לדאוג להלוואות עסקיות, למימון לטווח קצר וארוך ועוד. בקטגוריה זו תקראו על: איך לפתוח עסק? מה כדאי לבדוק לפני הקמת עסק? מהם השלבים בפתיחת עסק עצמאי? וגם על ייעוץ פיננסי וליווי עסקי לפני פתיחת עסק חדש.

איך לפתוח עסק?

כדי לפתוח עסק צריך שיהיה לכם מוצר או שירות שאנשים רוצים וצריכים וגם מספיק כסף כדי לממן את הרעיון. אם יש לכם גם את הידע והכישורים תוכלו לנהל חברה משלכם, אם תיערכו נכון מבחינה עסקית, כלכלית ופיננסית לפתיחת העסק. כחלק מההיערכות להקמת עסק, כדאי לקבל ייעוץ לפתיחת עסק בכדי לדעת באופן כמה שיותר מדויק כמה זה יעלה במונחים של זמן וכסף, כדי לפתוח את העסק ולהפעיל אותו לאורך זמן. מה צריך כדי להקים עסק? ואיך פותחים עסק עצמאי? המשיכו לקרוא

פתיחת עסק – מאיפה מתחילים?

כל עסק מתחיל מרעיון עסקי. אחד הדברים החשובים ביותר שיש לקחת בחשבון בעת פתיחת עסק הוא באיזה סוג של עסק מדובר. הדבר הראשון שיזם צריך לעשות הוא להמציא רעיון שאנשים ירצו או יצטרכו. ניתן לעשות זאת על ידי התבוננות בתעשיות שונות ולראות למי יש את ההזדמנות הגדולה ביותר לצמיחה. חשוב גם ליזמים להיות בעלי ניסיון מסוים בענף שבחרו, כך שהם יבינו מה נדרש, מה צריך כדי לפתח את העסק. לדוגמה, אם מישהו רוצה להקים מסעדה עליו לחשוב היכן יהיה מספיק ביקוש לסוג המסעדה שלו, איזה סוג של מטבח הם יציעו, מי יהיו הלקוחות וכו'.

פתיחת עסק עושים רק עם אייל פז

אם חיפשתם יועץ לפתיחת עסק, אייל פז מייעץ לעסקים בהקמה. אצלנו בחברה יש ניסיון רב בפתיחת עסקים, בניית תכניות עסקיות, גיוס אשראי והלוואות עסקיות לפני פתיחת עסק. אך לא רק, אנו מומחים גם בבניית תכנית שיווקית והוצאת הרעיון אל הפועל באמצעות תכנית עבודה סדורה ומתוכננת מראש. אתנו החוויה של פתיחת עסק חדש תהיה בטוחה ומתוכננת וגם יינתן מענה כלכלי.

פתיחת עסק יכולה להיות חוויה מרגשת ומתגמלת

פתיחת עסק אינה משימה קלה, צריכים להיות ערוכים לעבודה קשה. עם זאת, אם אתם מוכנים להשקיע זמן ומאמץ, יש לכם פוטנציאל רב להצלחה. הצעד הראשון הוא לעשות את המחקר ולוודא שיש לכם רעיון בר-קיימא לעסק. אולם, כדי להקים עסק, צריך יותר מאשר רק רעיון עסקי. צריך לדעת איזה סוג של עסק אתם רוצים לפתוח? כמה כסף זה יעלה? והאם יש או אין ביקוש למוצר או שירות זה בשוק? וגם כדאי לחשוב כמה זמן וכסף ייקח כדי להקים את העסק שאתם כל כך מחכים לו.

ישנם דברים רבים הנלווים לפתיחת עסק מצליח

יזם אשר להוט לפתוח עסק, צריך לדעת שפתיחת עסק אינו עניין של מה בכך, אלא יש הרבה מאד משימות ועבודה קשה בדרך, זה כולל: הגדרת סוג העסק, ביצוע מחקר שוק, בדיקת היתכנות כלכלית, כתיבת תוכנית עסקית, גיוס מימון ועוד הרבה מאד סעיפים שנפרט מיד. השילוב של כלל הנושאים הנלווים יובילו לפתיחת עסק מצליח ולמימוש השאיפות של בעל העסק.

מה כדאי לבדוק לפני הקמת עסק?

צריך לפתוח עסק שאתם נלהבים ממנו ושאתם יודעים בוודאות שיפתור בעיה לאנשים. גלו מה הכישורים שלכם וכיצד אתם יכולים להשתמש בהם כדי לספק שירות: מה המוטיבציה שלכם? מה אתם רוצה להשיג? ומה המטרות האישיות והעסקיות שלכם? אלו שאלות שרבים מאתנו שואלים את עצמנו. כולנו רוצים לעשות שינוי בעולם ולהצליח, אבל אנחנו לא ממש יודעים מאיפה להתחיל. לפני הקמת עסק, הדבר הראשון שצריך לעשות הוא לחקור את האפשרויות ולראות מה יהיה רווחי בשוק, לכך נועדה בדיקת היתכנות כלכלית. השלב הבא הוא לבנות תוכנית עסקית ותוכנית פעולה שתסביר בדיוק, כיצד תוציאו לפועל את הרעיון העסקי הזה ותנהלו אותו על בסיס יומיומי. המאמר: כיצד לפתוח עסק חדש ללא ניסיון עוסק בכך.

מהם השלבים בפתיחת עסק עצמאי?

פתיחת עסק היא תהליך קשה ומאתגר, זה דורש הרבה מחקר והכנה לפני שאפשר בכלל להתחיל לחשוב על השלבים הבאים. בכל מקרה, לא משנה באיזה עסק מדובר, בפתיחת עסק כדאי לעבוד לפי 10 שלבים ברורים, עליהם תוכלו לקרוא במאמר: פתיחת עסק: 10 השלבים לפתיחת עסק עצמאי

הצעד הראשון בפתיחת עסק

הצעד הראשון בפתיחת עסק הוא להחליט איזה סוג עסק אתם רוצים לפתוח: פתיחת עוסק פטור, פתיחת עוסק מורשה, פתיחת עסק קטן, פתיחת עוסק זעיר או חברה בע”מ. סוג העסק שתבחרו ישפיע על החלטות רבות שיגיעו בהמשך התהליך, לכן חשוב שתקדישו מזמנכם ותחשבו היטב איזה סוג עסק יתאים ביותר למערך הכישורים ולתחומי העניין שלכם. אמנם ישנם סוגים רבים ושונים של עסקים שאתם יכולים להקים, אך יש כמה קווים מנחים כלליים החלים בכל עסק.

מצאו רעיון טוב עבור העסק שלכם

אחד הצעדים הראשונים שיש לנקוט בעת פתיחת עסק הוא למצוא רעיון שניתן להפוך למשהו רווחי. זה לא אומר שצריך להפוך כל רעיון לעסק – יש הרבה רעיונות שלעולם לא יעבדו בעולם האמתי – אבל זה אומר שצריך לנסות ולמצוא רעיון עם פוטנציאל להצלחה. לאחר מציאת רעיון, חשוב לחקור עד כמה הוא ישים והאם מישהו אחר עשה זאת בעבר או לא – דברו עם אנשים על הרעיון שלכם. אני מזמין אתכם לקרוא את המאמר: מרעיון גדול לעסק גדול – איך הופכים רעיון להצלחה עסקית

האם הרעיון ישים?

הצעד הראשון לפתיחת עסק הוא לבדוק האם הרעיון ישים. הרעיון אמור להיות מסוגל לפתור בעיה או לתת מענה לצורך קיים. הרעיון אמור להיות מסוגל גם לייצר הכנסות, מה שאומר שצריך להיות לו פוטנציאל ליצור רווח. לרעיון עסקי בר-קיימא יש שלוש תכונות מרכזיות: הוא פותר בעיה, הוא יכול לייצר הכנסות ויש לו פוטנציאל לרווחיות. בכדי לדעת את אלו צריך לעשות בדיקת כדאיות כלכלית.

ייעוץ פיננסי לפני פתיחת עסק

עסק לפני הקמה חייב שיהיה לו מימון. איך משיגים מימון לפתיחת עסק? ייעוץ פיננסי לפני פתיחת עסק כולל בניית תוכנית עסקית, הלוואה עסקית, גיוס אשראי לעסק וכל מענה פיננסי הדרוש לעסק בתחילת דרכו.

בניית תוכנית עסקית לפני פתיחת עסק

תוכנית עסקית היא מפת דרכים להצלחה. בניית תוכנית עסקית מספקת תמונה ברורה של המטרות, המשאבים הדרושים כדי להשיג אותם והמלכודות הפוטנציאליות שאתם עלולים להיתקל בהן בדרך. לא מספיק שיש רעיון טוב. צריך לדעת איך זה יתאים לשוק, אילו משאבים דרושים וכמה זה יעלה. תוכנית עסקית יכולה לעזור לענות על שאלות אלו ועוד לפני שתתחילו את המיזם החדש שלכם.

תוכנית עסקית היא מסמך המספק סקירה מקיפה של העסק ותכניותיו העתידיות

חשוב ליצור תוכנית עסקית לפני פתיחת עסק. זה יעזור לקבל החלטות טובות יותר ולהימנע מטעויות. תוכנית עסקית כתובה ומפורטת תעזור למשוך משקיעים, שותפות עסקית ולקוחות בעתיד. תוכנית טובה יכולה גם לעזור לגייס כספים ממשקיעים או בנקים על ידי כך שתספקו להם את הביטחון ששווה להשקיע בחברה שלכם.

הלוואה לפתיחת עסק

ישנן דרכים רבות לממן עסק. הלוואה לפתיחת עסק היא אחת השיטות הפופולריות ביותר. זוהי אופציה לעסקים שאין להם מספיק הון כדי להתחיל. על הלווה להיות מסוגל להחזיר את ההלוואה עם ריבית ועמלות אחרות על מנת לזכות במימון מסוג זה. הלוואה עסקית יכולה לשמש לכל סוג של עסק, אבל היא משמשת לרוב עסקים קטנים או סטארטאפים מכיוון שהם בדרך כלל צריכים פחות כסף מאשר חברות מבוססות. תוכלו לקרוא בהרחבה על כך במאמר: הלוואה לפתיחת עסק – כל מה שחובה לדעת

הצעד הראשון כפי שאמרנו, הוא להגדיר את התוכנית העסקית. אתם צריכים לשלוט בכל הנתונים הכספיים והפרטים על העסק, כדי שתוכלו לגייס הלוואה לפתיחת עסק. זה כולל כמה כסף העסק יצטרך לכל סעיף, מה המקורות לכסף הזה, כמה הון עצמי יישאר בחברה לאחר שתמומן ועוד. לאחר שיצרתם את התוכנית הזו, הגיע הזמן למצוא מלווים שיממנו את החברה שלכם.

הממשלה מעניקה הלוואה בערבות מדינה וזוהי דרך לעודד יזמות וליצור מקומות עבודה נוספים לעתיד. הממשלה מעניקה הלוואות התחלה לעסקים רבים. זוהי דרך לעודד יזמות וליצור מקומות עבודה נוספים לעתיד. ההלוואה משמשת יזמים כדי לפתוח עסק חדש ולהיות עצמאיים.

הגדרת המטרות האישיות והעסקיות

לפני פתיחת עסק, חשוב להסתכל על המטרות שלכם ומה אתם רוצים להשיג. צריך להסתכל על השוק ולראות אם יש ביקוש למוצר או לשירות שלכם. חשוב גם שתהיה הבנה ברורה של כמה כסף תצטרכו כדי להקים את העסק. אבל הכל מתחיל מהגדרת המטרות האישיות והעסקיות שלכם.

אסטרטגיה עסקית ובידול

בכל תהליך של פתיחת עסק מומלץ לגבש אסטרטגיה עסקית ובידול. יש כמה שאלות שיעזרו לכם להבין אם הרעיון שלכם מספיק טוב לשוק: האם לקוחות רוצים את המוצר או השירות? האם הם באמת צריכים את זה? מי המתחרים שלכם? מה הם מציעים? איך המוצר / השירות שלכם בהשוואה לשלהם? האם אנשים רוצים לקנות אותו במחיר שקבעתם או שהוא צריך להיות זול יותר או יקר יותר ממה שקיים כיום בשוק? ועוד שאלות רבות שיעזרו לכם לגבש את האסטרטגיה העסקית ולבדל את העסק שלכם משאר המתחרים.

בדקו אם יש בעיות משפטיות או מגבלות רגולטוריות

לפני שפותחים עסק כדאי מאד לבדוק האם ישנן מגבלות משפטיות או רגולטוריות על המוצר או השירות שאתם חושבים להציע לשוק. כמו כן, אם הרעיון ייחודי רשמו פטנט על המוצר לפני שיקומו מתחרים ויעתיקו אתכם. בדקו את כל החוקים והכללים החלים על העסק העתידי. לא כדאי שתהיינה הפתעות בתחום הזה. וגם צריך להוציא רישיון עסק ולקבל אישורים לקיים ולהפעיל את העסק מול הרשויות.

חקרו את השוק והתחרות בענף

  1. רשמו את העסק שלכם ברשויות הרלוונטיות.
  2. קבעו את סוג העסק המתאים לצרכים ולכישורים שלכם.
  3. חקרו את שוק היעד ביסודיות.
  4. קבלו משוב מלקוחות פוטנציאליים.
  5. אם יש באפשרותכם, מומלץ לבצע פיילוט ולבדוק היתכנות ראשונית.

תוכנית שיווקית לעסק החדש

תוכנית שיווקית היא מסמך המתאר את הצעדים שיש לנקוט כדי לקדם מוצר או שירות. זהו מסמך אסטרטגי למימוש יעדי החברה לטווח הקצר והארוך. בחלק זה, נדון בנושאים הבאים: חשיבות התוכנית השיווקית, מטרות שיווקיות, אסטרטגיות שיווק, תמהיל השיווק, ערוצי שיווק, מדידת הצלחה של קמפיין שיווקי.

תוכניות שיווק חיוניות לכל עסק. מטרתן לתכנן את כל אסטרטגיות השיווק שבהן בעסק או החברה ישתמשו כדי לקדם את המוצר או השירות. תוכניות שיווק חשובות מכיוון שהן עוזרות לחברה להבין כיצד להגיע לקהל היעד שלה ואיזה סוג קמפיין שיווקי יהיה היעיל ביותר עבורה. תוכנית השיווק מחולקת בדרך כלל לשלושה חלקים:

  1. החלק הראשון עוסק במטרות ויעדי החברה.
  2. החלק השני עוסק בשוק ותחרות.
  3. החלק השלישי עוסק באסטרטגיה של החברה.

ליווי עסקי לעסקים בהקמה

אם אתם לא יודעים למה אתם נכנסים, קל לאבד את הדרך. לכן אל תוותרו על יועץ מקצועי שיעניק לעסק שלכם ליווי עסקי לעסקים בהקמה. יועץ עסקי לפתיחת עסק הוא גורם משמעותי ביותר כאשר רוצים לפתוח עסק. כבעלי עסקים אתם מומחים במוצר או בשירות שיש לכם להציע, אבל עסק כולל בתוכו הרבה מאד רבדים ותחומים שבעל העסק אינו יודע או שהידע שלו בהם חלקי. לכן אל תוותרו על יועץ שילווה אתכם בתהליך. חבל שתעשו שגיאות מיותרות והימנעו מטעויות באמצעות קבלת הכוונה וסיוע מיועץ מקצועי.

איזה סוג עסק כדאי לפתוח?

ישנן אפשרויות רבות לאיזה עסק כדאי לפתוח. ישנם סוגים רבים ושונים של עסקים שניתן להקים, כגון חנות קמעונאית, מסעדה או חנות אינטרנטית. כך למשל, חנות קמעונאית היא אופציה למי שרוצה לפתוח עסק משלו ולמכור מוצרים. סוג זה של עסקים דורש בדרך כלל כסף מראש כדי לרכוש את המלאי למכירה וגם כדאי לבחור מיקום מעולה. המיקום חשוב כי הוא יקבע כמה תנועת לקוחות תקבל החנות וכמה נראות תהיה לחנות באזור. אחת הדרכים הנפוצות ביותר למשל היא לפתוח חנות מקוונת או בלוג עם מוצרים או שירותים משלכם. אם יש לכם רעיון למוצר שאתם חושבים שאנשים יאהבו, אתם יכולים לנסות ליצור ולמכור מוצר משלכם באינטרנט עם אתרים כמו Etsy ו-eBay. לא משנה באיזה עסק תבחרו, תשימו לב שיש לו פוטנציאל רווח גבוה ותזרים מזומנים חזק עם סיכון מועט לגניבה או נזק.

האם לפתוח חברה בע”מ או עוסק מורשה?

ההבדל בין חברה לעוסק מורשה הוא שהחברה יכולה להיות אדם פרטי, קבוצת אנשים או תאגיד. עוסק מורשה הוא בדרך כלל אדם אשר קיבל את הזכויות למכור מוצרים או שירותים לצרכנים. עוסקים מורשים נדרשים להחזיק בכל הרישיונות וההיתרים הדרושים להם על מנת למכור כחוק את המוצרים והשירותים שלהם. יש לזכור כמה דברים חשובים כשמחליטים אם להקים חברה או עוסק מורשה, תוכלו לקרוא על כך בהרחבה במאמר: עוסק מורשה או חברה בע”מ – מה עדיף?

פתיחת עסק זכייני

פתיחת עסק זכייני היא דרך מצוינת להיכנס לעולם העסקים עם תמיכה של מותג מוכר ומבוסס. זכיינות מאפשרת ליזמים ליהנות מתשתית עסקית קיימת, כולל מוניטין, אסטרטגיות שיווק וניהול מתקדמות, ולצמצם סיכונים הקשורים לפתיחת עסק זכייני חדש. עם זאת, חשוב להבין את התנאים וההתחייבויות הכלולות בהסכם הזכיינות, ולוודא שהרשת מתאימה לערכים, המטרות והיכולות הפיננסיות של הזכיין. ליווי עסקי מקצועי יכול לסייע בתהליך קבלת ההחלטות ובבנייה של תוכנית עסקית שתוביל להצלחה ארוכת טווח.

פתיחת עסק: מה צריך לעשות לפני פתיחת חברה

בחלק זה נדון במה שעליכם לעשות לפני פתיחת עסק ומה כדאי לשקול בעת פתיחת חברה. כמו כן, נבחן כמה מהטעויות הנפוצות ביותר שיזמים עושים בעת הקמת חברות משלהם וכיצד ניתן להימנע מהן. לבסוף, נספק כמה המלצות כיצד לפתוח את החברה החדשה ברגל ימין. פתיחת עסק יכולה להיות חוויה מרגשת ומאתגרת. חשוב שתהיה לך תוכנית מחושבת היטב על מנת לתת לעצמך את הסיכוי הטוב ביותר להצליח. ישנן דרכים רבות ומגוונות להקים עסק, אך הנה כמה צעדים עיקריים שעליך לנקוט כדי להשיק את החברה שלך:

  1. הגדירו את המוצר או השירות.
  2. קבעו את שוק היעד.
  3. תבנו תוכנית שיווקית.
  4. השקיעו בתכנון תחזיות פיננסיות.
  5. גבשו נהלים תפעוליים לניהול הכספים, כוח האדם והמשאבים הפיזיים של החברה.
  6. בדקו את המענה המשפטי המתאים לעסק שלכם.
  7. השיגו את כל הרישיונות וההיתרים שעשויים להידרש על פי חוק.

הדבר הראשון שצריך לעשות הוא להתחיל לחשוב מה אתם רוצים שהחברה שלכם תהיה ואיך אתם רוצים שהיא תיתפס על ידי הלקוחות שלכם. מומלץ לשכור סוכנות מיתוג אם אין לך זמן או כישורים לכך. לאחר מכן, חשבו על המוצר או השירות שלכם ומה מייחד אותו מאחרים בקטגוריה שלו. זה יעזור לכם להגדיר את הבידול והאסטרטגיה שלכם, שתשמש בכל החומרים השיווקיים והתקשורת עם לקוחות, שותפים ומשקיעים.

פתיחת עסק – סיכום והמלצות

פתיחת עסק היא אחת המשימות המאתגרות ביותר, אבל גם מאד מתגמלת. מחקר, תכנון וביצוע נכונים, יכולים להיות הבסיס להצלחת כל עסק חדש. ישנן דרכים רבות ושונות להקים עסק, כל אחד ואחת צריכים לבחור את סוג העסק והפלטפורמה שמתאימה לו. יחד עם זאת, פתיחת עסק לא מתאימה לכל אחד. זה דורש הרבה זמן, סבלנות ומסירות. אתם צריכים להיות מוכנים לעבוד קשה ולהכניס את הלב שלכם לזה. זכרו, עסק מכיל בתוכו הרבה מאד רבדים: שיווק, ניהול, פיננסים, מכירות, גבייה, שירות לקוחות, נראות, אסטרטגיה ומיתוג כך שתחום העיסוק שאתם מומחים בו, שלשמו הקמתם את העסק, הופך להיות החלק הקטן שבתפעול היום-יומי. אל תנסו להתמודד עם כל זה לבד, קחו יועץ עסקי מומחה להקמת עסקים שיוביל אתכם בבטחה וילווה אתכם בתהליך של פתיחת עסק עצמאי.

אצלנו בחברת אייל פז ייעוץ עסקי מומחים לפתיחת עסקים חדשים, יש לנו ניסיון עם הקמה של מאות עסקים במגוון תחומים וגדלים ולכן נוכל להוביל אתכם יד ביד בתהליך תוך הכוונה אישית ומקצועית להצלחת העסק החדש שלכם.

לקביעת פגישה בנושא פתיחת עסק, חייגו עכשיו למספר המופיע בראש העמוד.

פתיחת עסק זכיינות

פתיחת עסק זכייני כוללת כמה שלבים מרכזיים שדורשים תכנון קפדני ותשומת לב לפרטים. השלב הראשון והבסיסי הוא להיות מחוברים למוצר. לעיתים אנשים מאמינים שפתיחת עסק

דגשים חשובים לבניית שותפות עסקית

שותפות עסקית היא כמו חתונה, והעסק הוא כמו הילד המשותף של השותפים. אנשים נכנסים לשותפות עסקית, משתי סיבות עיקריות: פסיכולוגית וכלכלית. שותפות עסקית מאפשרת לחלוק

חמישה צעדים הכרחיים לפני פתיחת עסק קטן

כאשר הולכים למהלך של פתיחת עסק, חשוב שתהיה תוכנית לפני הקמת העסק החדש. לכן במאמר זה אפרט את חמשת הדברים החיוניים לפני פתיחת עסק קטן.

כיצד לפתוח עסק חדש ללא ניסיון

אם אתם חושבים לפתוח עסק משלכם, אבל אין לכם את הניסיון ואת הכספים, המאמר הזה בשבילכם. נראה לכם איך לפתוח עסק חדש, ללא ניסיון ובמינימום

פתיחת עסק - מהם 10 השלבים לפתיחת עסק עצמאי

יזמים רבים מעוניינים לעשות את המעבר המשמעותי משכיר לעצמאי, לנסות לפתוח עסק אשר יגשים את חזונם העסקי שיביא אותם להגשמה עצמית ולשגשוג פיננסי. עם זאת,

עוסק מורשה או חברה בע"מ - מה עדיף?

כל עסק צריך לפעול במסגרת מבנה משפטי מוגדר. אם אתם שוקלים לפתוח עסק, אחת השאלות שאתם צריכים לשאול את עצמכם היא האם להיות עוסק מורשה או

מרעיון גדול לעסק גדול - 2

בין אם מדובר ברעיון אישי, בהשראה שקיבלתם מהגורו, בחלום חייכם או שבמקרה זיהיתם הזדמנות שנקרתה בדרככם, תסכימו איתי שבין הרעיון לביצוע מפריד תהום ענק. חושבים

הקמת עסק

מתכננים שינוי בעסק? כך עושים זאת נכון. בעלי עסקים רבים, במיוחד בתקופה זו, נאלצים להתמודד עם אתגרים מורכבים. נתקלתי בבעלי עסקים רבים שחשבו על הקמת עסק

Google ג גוגל
5.0
מבוסס על 247 ביקורות
×
js_loader
Open chat
אייל פז ייעוץ עסקי ופיננסי
היי,
איך נוכל לעזור לך?

שיתוף באתגר שלך, יעזור לנו להתאים את המענה הטוב ביותר עבורך.